Hoe je een portfolio-account sluit
Je moet de portfolio-eigenaar zijn om een portfolio te sluiten.
Wat je leert
Lees hoe je een portfolio-account in Klaviyo sluit, waarmee het portfolio en de meetwaarden permanent worden verwijderd. Als je een portfolio sluit, worden alle accounts ontkoppeld, maar heeft dit geen verdere impact op gekoppelde accounts.
Dit artikel bevat alleen instructies voor portfolio’s. Voor informatie over het sluiten van een regulier account, zie hoe je een account kunt annuleren, sluiten of downgraden naar gratis.
Een portfolio sluiten
Het sluiten van een portfolio verwijdert het en alle gegevens in dat portfolio.
Als je het portfolio eenmaal hebt verwijderd, kun je het niet meer herstellen. In plaats daarvan moet je het opnieuw maken door elk account opnieuw handmatig te koppelen en de meetwaarden opnieuw in te stellen.
- Als je de portfolio-eigenaar bent, klik je op de accountnaam linksonder.
- Selecteer Instellingen > portfolio.
- Scrol naar beneden naar het gedeelte Portfolio sluiten
- Selecteer de knop Portfolio sluiten .
- Kies de reden waarom je de portfolio sluit:
- Voor het consolideren van portfolio's
- We consolideren onze portfoliose
- Probleem met portfolio
- Portfolio is moeilijk te gebruiken.
- Portfolio biedt niet de functies of functionaliteit die ik wil.
- portfolio heeft problemen of bugs.
- Overige
- Het uitproberen van een portfolio
- Niet meer nodig
- Voor het consolideren van portfolio's
- Optioneel: vertel ons meer over waarom je sluit, zodat Klaviyo verbeteringen kan aanbrengen.
- Selecteer Doorgaan rechtsboven.
- Exporteer het volgende voordat je verdergaat door op de knoppen CSV exporteren te klikken:
- Facturering
- Meetwaarden
- Selecteer Doorgaan rechtsboven.
- Bevestig de naam van de portfolio (hoofdlettergevoeligheid maakt niet uit).
- Als je klaar bent om het verwijderen van deze portfolio af te ronden, selecteer je Portfolio sluiten.
- Met deze actie verwijder je alle gegevens van de portfolio.
Zodra je een portfolio sluit, word je afgemeld bij Klaviyo. Je moet je opnieuw aanmelden om toegang te krijgen tot een andere account.