Så här delar du konversationer i Composer
Du kommer att lära dig
Lär dig hur du delar en Composer-konversation med personer i din arbetsyta så att de kan läsa dina förfrågningar, Composers svar och referenserna bakom arbetet.
Med delning kan en teammedlem följa diskussionen som ledde fram till en rekommendation utan att behöva kopiera konversationen till ett annat dokument. Den delade länken visar de meddelanden som ingår när du skapar eller uppdaterar delningen; den inkluderar inte automatiskt senare meddelanden.
Innan du börjar
Du kan bara dela konversationer som du har startat. Öppna Composer i den arbetsyta där du skapade konversationen. Delning är till för andra medlemmar i den arbetsytan.
Granska meddelandena och referenserna innan du gör dem tillgängliga för din arbetsyta. Mottagarna kan läsa den delade konversationen, men de kan inte fortsätta den.
Dela en konversation
- Öppna konversationen som du vill dela i Composer.
- Klicka på Dela i konversationsrubriken.

- I dialogrutan Dela konversation använder du åtkomstkontrollen bredvid din arbetsyta för att låta arbetsytans medlemmar visa konversationen.
- Klicka på Kopiera länk och skicka länken till de teammedlemmar som behöver läsa den.
Endast de meddelanden som ingår när du skapar delningen är synliga via länken. Du kan fortsätta arbeta i din ursprungliga konversation utan att automatiskt dela dina uppföljningsmeddelanden.
Inkludera senare meddelanden
Efter att du har delat kan du ställa en till fråga till Composer eller förfina dess rekommendation. De senare meddelandena förblir privata som standard, även om den tidigare konversationen delas.
För att inkludera de nyare meddelandena öppnar du Dela igen i din ursprungliga konversation och uppdaterar delningslänken manuellt i dialogrutan. Granska de nya meddelandena innan du uppdaterar: de blir en del av det som medlemmar i arbetsytan kan läsa.
Du kan till exempel dela en inledande kampanjanalys för en diskussion i teamet och sedan fortsätta utforska alternativ privat. Uppdatera delningen bara när du vill att teamet ska se den fortsatta diskussionen.
Vad mottagarna kan se
Mottagare kan läsa meddelandena fram och tillbaka mellan dig och Composer, samt referenserna som Composer tar med i sina svar. Förhandsvisningar av kampanjer, flöden och segment är för närvarande inte synliga i den delade konversationen.
Om en kollega behöver granska en genererad kampanj, ett flöde eller ett segment ska du inte förlita dig på den delade konversationen för att visa förhandsvisningen. Ordna en separat granskning av det arbetet i Klaviyo.
Mottagare kan inte skicka uppföljningsmeddelanden i den delade konversationen. Delning ger dem ett sätt att läsa diskussionen; du fortsätter arbetet i den ursprungliga konversationen.
Om delning inte är tillgängligt
Kontrollera att du startade konversationen och att du är i arbetsytan där den skapades. Du kan inte dela en konversation som ägs av någon annan. Om en teammedlem delade sin konversation med dig kan du be personen att inkludera eventuella ytterligare meddelanden som du behöver se.